Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hugh Jackman / foto: Shutterstock

Z Wolverina se stane krotitel duchů

Hugh Jackman jen tak svoje pejzy neoholí. Čeká ho další díl Wolverina a ve fantasy Ghostpolis bude prohánět duchy.

Když Wolverine pronikl počátkem dubna na internet, opět se rozpoutala debata, jak piráti ničí filmový průmysl. O 4,1 miliónů stažení a 30 dní později museli analytici svoje závěry přezkoumat.

Hugh Jackman s adamantiovými drápy totiž během jediného víkendu utržil 85 miliónů dolarů, celosvětově už jich má na kontě přes 200. Lidé si o jeho (ne)kvalitách řekli, akční podívanou si chtěli užít i na plátně…

To, že Wolverine uspěl navzdory uniklé nedokončené verzi, potvrdilo, že komiksy neuvěřitelně táhnou a jen tak se jich v kině nezbavíme. Společnost 20th Century Fox zřejmě rychle rozjede práci na již dříve spekulovaném Magnetovi, zároveň se otevřela cesta vedlejší postavě Deadpoola, jehož příběh nedostal příliš prostoru.

Ryan Reynolds se tedy ještě jednou vžije do role ukecaného antihrdiny, scénáristé ho tentokrát více přiblíží předloze.

Lovec duší
Samotný Wolverine má odklepnutý výlet do Japonska, právě tam by se mělo odehrávat pokračování.

Ještě předtím se nejvíc sexy muž světa (podle magazínu People) objeví ve fantasy Ghostpolis. Zahraje si člena skupiny Supernatural Immigration Task Force, která má za úkol posílat duchy z našeho světa zpět do jejich reality. Při jedné akci se na druhou stranu dostane smrtelný kluk. Jackman spojí síly se svou bývalou láskou (toho času mrtvou), aby chlapcovo rande se Smrtkou oddálili.

Ghostpolis je adaptací stejnojmenného komiksu od Douga TenNapela (muzikant, cartoonista, tvůrce počítačových her a duchovní otec Earthworm Jima). Studio koupilo licenci, i když titul ještě ani nevyšel.

Ostatně o TenNapelovy komiksy je velký zájem, v nadcházejících letech uvidíme na plátně další tři. Studio Universal získalo grafický román Tommysaurus Rex, New Regency zfilmuje Creature Tech a Paramount se podívá do Monster Zoo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 29