Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Inflagranti / foto: Shutterstock

Když nachytáte holky Inflagranti

Hudbu pro rockové tvrďáky i něžné slečny najdete u krásek z Inflagranti.

Hezčí, něžnější Apocalyptica. Tak by se dalo představit seskupení Inflagranti - trio půvabných instrumentalistek, které ve své hudbě spojují klasické smyčcové nástroje s moderním soundem. Zaujaly už svým debutovým albem Rockmantica, a nyní plánují svou pozici na hudebním nebi utvrdit novým albem Restart, které nedávno vyšlo.

magazin.cz

Markéta Muzikářová, Kateřina Lískovcová a Sylva Jablonská se rozhodly na Restart zařadit skladby, které si v posledních dvou letech získaly největší přízeň publika.

Nebudou proto chybět silné melodie z popu, rocku i klasiky upravené a la Inflagranti, jako například fanfára Europe, houseový Offenbach či poklona Metallice, sugestivní rocková Toccata, tanečně rozhýbaná inspirace na Vivaldiho téma nebo originální verze legendárního evergreenu od Deep Purple.

Osvědčené hity v novém balení

magazin.cz
Umělecká šéfka Markéta Muzikářová o Restartu říká: „Daly jsme osvědčeným hitům nové balení typické naším smyčcovým zvukem. Doufáme, že i v této podobě potěší spoustu dalších hudbymilovných lidí, že si je znovu připomenou a že si třeba skrze naši hru najdou cestu i ke klasické hudbě nebo minimálně k houslím…..“

Jako každé hudební dítě i Restart bude představen na slavnostním křtu s významnými kmotry - Zuzanou Norisovou, Jaroslavem Svěceným a Petrem Bendem. Polití stříbrné placky šampaňským proběhne 12. května v Praze.

Inflagranti plánují pilně koncertovat celé léto, veškeré jejich akce najdete na https://www.inflagrantimusic.cz/.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 23