Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robert Pattinson / foto: Shutterstock

Upír ze Stmívání je masturbující Clive

Krasavec Robert Pattinson, který se proslavil jako krásný upír Edward ve filmového hitu Stmívání, je pěkný vtipálek.

Nedávno novinářům prozradil, že se před časem zapsal v jednom pařížském hotelu jako Clive Handjob. Znalci angličtiny vědí, že "handjob" znamená masturbovat. V tomto případě se tedy Pattinson přezdíval jako "masturbující Clive".

"V Paříži jsem se představoval jako Clive Handjob. Každý v hotelu mi říkal Monsieur Handjob. To bylo dobrý, taková laciná sranda," sdělil novinářům se smíchem.

Musí nosit převleky
Během téhož rozhovoru se podělil o svůj další zážitek, tentokrát z hotelu v kanadském Vancouveru. Když natáčel pokračování Stmívání Nový měsíc, bydlel ve zvláštním pokoji.

"Bydlel jsem asi v takovém třicátém patře v pokoji bez oken. Ti, co hotel stavěli, se asi báli sebevrahů. Je to jeden z těch hotelů pro businessmany. Myslím, že mají strach hlavně z toho, že jim hosté, kteří vyskočí oknem, už nebudou moct nic zaplatit," dodal posměšně Pattinson.

Mladý herec si velmi dobře uvědomuje, jak je známý a kolik má fanoušků. Proto se také přiznal, že chodí z bytu v převleku.

"Nosím dvě kapuce a ještě čepici. Na očích mám sluneční brýle, což, třeba v noci, dost přitahuje pozornost. Takže trénuji i sprint," uzavřel vtipálek Pattinson.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 314