Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Scarlett Johansson / foto: Shutterstock

Scarlett Johansson pošimrá plech Iron Mana

Společně s ní se do obrněného hrdiny pustí i Mickey Rourke.

Přízračný svět. Spirit. Iron Man 2. Nová femme fatale Woodyho Allena je mezi komiksy jako doma. Čtyřiadvacetiletá kráska se nejnověji upsala právě pokračování úspěšného blockbusteru s Robertem Downeym Jr.

Scarlett si zahraje ruskou agentku Natashu Romanoff, kterou zná svět Marvelu spíše pod přezdívkou Black Widow. Rudovlasá špionka nejdříve bojovala proti týmu Avengers, ale později se stala jeho spojencem a posléze i členem. V některých příbězích má dokonce vztah s Iron Manem.

Bude zajímavé sledovat, jestli tuhle linii scénář odbyl v jednom dílu, nebo postava Johansson projde vývojem až do připravovaného filmu o Avengers.

Scarlett Johansson jako Black Widow :

magazin.cz

Druhým potvrzeným záporákem je Mickey Rourke, tomu prý nejdřív studio nabídlo chudých 250 tisíc dolarů, což si oceňovaný Wrestler nemohl nechat líbit ani v době krize.

Když Rourkův agent vyjednal odpovídající honorář, herecký ansábl se rozrostl o další zajímavé jméno. Rourkův padouch bude kombinací dvou postav – mutantky Whiplash a ruského vědce, který si vyrobí podobný oblek jako Tony Stark a stane se obávaným Crimson Dynamem.

Druhý Iron Man půjde do kin 7. května 2010 opět pod režijním vedením Jona Favreaua. V dalších rolích se objeví Gwyneth Paltrow nebo Don Cheadle.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 69