Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Exluzivní foto Avril Lavigne z Prahy

Podívejte se na exkluzivní fotky z pražského koncertu zlobivé Avril Lavigne.

V úterý 8. července vystoupila v pražské O2 Aréně Avril Lavigne se svým aktuálním albem The Best Damn Thing, jež zatím zaznamenává pozitivní reakce ze všech stran. Toto zbrusu nové album, o kterém říká, že jí "šlo snadno od ruky", je tím nejlepším, co dosud natočila. Předkapelou na koncertě Avril bylo české tříhlavé broumovské těleso Imodium.


„Atmosféra celého koncertu a celková image Avril Lavigne byla jedna velká show, sladěná do růžových barech všech hudebních nástrojů včetně mikrofonu. Byla však velká škoda, že po organizované show nepřišel žádný hudební bonus v podobě přídavku,“ uvedla po skončení koncertu jedna z nadšených fanynek, která si pochopitelně nemohla nechat ujít vystoupení Avril v České republice.


Určitě velkým zklamáním pro věrné fanoušky bylo i to, že zazněly skladby hlavně z prvního a posledního alba. „Úžasným zážitkem z celého vystoupení byla hra Avril na klávesy při songu When You’re Gone. To byla fakt pecka,“ doplnili další, kteří koncert sledovali.


Je více než jasné, že síla Avril Lavigne spočívá v její perfektní prezentaci na poli světového showbusinessu. O tom se právě návštěvníci úterního koncertu osobně přesvědčili.


Podobné fotoreporty a reportáže z dalších koncertů můžete očekávat v našem magazínu např. z vystoupení R.E.M., které se uskuteční 17. 8. 2008 v multifunkčním areálu Eden.

Byli jste na koncertě? Jak se vám líbil?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 365