Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
LibimsetiLife / foto: Shutterstock

Best Líbímseti song: kdo je nejlepší?

Velkému finále se přiblížila soutěž o best song Líbímseti. Vybrali jste sedmičku těch nejlepších, kteří se brzy utkají tváří v tvář o absolutní vítězství.

Celkem bylo do soutěže přihlášeno pětadvacet songů, po stažení jedné ze dvou soutěžních písní jejím autorem MC Luxusem jste mohli hlasovat pro semifinálovou čtyřiadvacítku.

 

V tomto hlasování si nejlépe vedli BlackWhite Side se svým Líbímseti příběhem, ovládli pořadí s 1188 hlasy. Přes tisícovku se vyhoupl i vichr a dlouho to vypadalo na velmi vyrovnaný boj, většina jeho hlasů ale byla podvodných a současně s ukončením hlasování byla smazána.

 
Kdo další do finále?

Druzí za BlackWhite Side skončili SadLuck a Julay s písní Až to vede, třetí byli Kamil a Jaromír. Obě tyhle partičky se vyšplhaly přes dvě stovky hlasů, další úspěšní v pořadí už měli jen přes stovku.

 

Poslední čtyři místa ve velkém finále obsadili Chorus a jeho Líbímseti Cézet, Rebell Reprezent s Líbímseti 1, N.A.P.A s PROvsPROTI a Zippy a Shade s Líbím se ti.

 

Závěrečnou sedmičku tak máme určenu, co jí nyní čeká? Příprava na živé vystoupení, kdy by se ti, kteří přijmou naše pozvání, měli představit třetí sobotu v září v pražském klubu Face To Face. Tam se sedm statečných utká se svými soupeři tváří v tvář. A ve hře budou ceny za deset tisíc korun.

 
CD je na cestě

Zároveň má tahle sedmička prázdninové volno na to, aby si připravila jeden nebo dva další tracky podle našeho zadání. Za prvé – zkusit zhudebnit příběh jakkoliv propojený s nějakou částí Líbímseti, za druhé pak pokusit se v songu vystihnout nespecifičtější věc pro LST.

 

Už nyní se ale celá partička, která se utkala o vaše hlasy (i jejich kamarádi), může těšit na originální cédéčko složené ze soutěžních songů. Některé semifinálové songy už přitom s velkým úspěchem zazněly i na několika párty. 

Soutěž byla vyhlášena 22. května.

 
Top 10 v hlasování:
1. BlackWhite Side – Líbímseti příběh, 1188 hlasů
2. SadLuck a Julay – Až to vede, 228 hlasů
3. Kamil a Jaromír – HIP+HOP_MIX_MASTER_BAY_PM, 212 hlasů
4. Chorus – Líbímseti Cézet, 186 hlasů
5. Rebell Reprezent – Líbímseti 1, 164 hlasů
6. N.A.P.A. – PROvsPROTI, 127 hlasů
7. Zippy a Shade – Líbím se ti, 115 hlasů
---
Anastasia Volivach – Titanic, 113 hlasů
Vichr – ukazka libimseti song, 109 hlasů
Blekot – Libimseti, 106 hlasů

Pozn.: Další soutěžící již měli méně než sto hlasů. Nad přerušovanými čarami postupující sedmička.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 133